23/03/2016

Έρευνα Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

"Πρόληψη & Τρόπος Ζωής στις Παθήσεις του Μαστού"

Ο Σύλλογος  Καρκινοπαθών- Εθελοντών- Φίλων- Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι" Αθηνών, στα πλαίσια των ερευνητικών μας δράσεων που αφορούν στη σωστή ενημέρωση & ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση, διεξάγει έρευνα σχετικά με την «Πρόληψη, τον Τρόπο Ζωής  &  τις Παθήσεις του μαστού».


Η κα Βασιλική Κουμαντάκη από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος & Εθελόντρια του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με τις κ.κ. Ζωή Κούρνια, Ερευνήτρια Γ' στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Αλεξάνδρα Οικονόμου, Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & τον κ. Ξενοφώντα Ξενάκη, Ειδικό Μαστολόγο, σχεδίασαν το ακόλουθο ερωτηματολόγιο προκειμένου να διερευνηθούν τα προαναφερθέντα θέματα σε δείγμα γυναικών στον ελλαδικό χώρο .


Το παρόν ερωτηματολόγιο  αφορά μόνο γυναίκες, η συμπλήρωση του είναι ανώνυμη και κάθε προσωπικό δεδομένο που τυχόν περιλαμβάνει είναι απόρρητο και εμπιστευτικό.


Ελπίζουμε στην εκούσια συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ολοκλήρωση της έρευνάς μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε, όπως εποικοινωνήσετε με την κα Βασιλική Κουμαντάκη


Σύνδεσμος Ερωτηματολογίου:


Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας