03/11/2016

Η ΕΛΛ.Ο.Κ. και τα Μέλη της συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος

Λάρισα - Πάτρα - Αθήνα - Αλεξανδρούπολη

Η ΕΛΛ.Ο.Κ. & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ

Φέτος το Νοέμβριο, η ογκολογική κοινότητα σε όλη τη χώρα θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος στις 17 Νοεμβρίου 2016

Σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛ.Ο.Κ., διοργανώνονται από τα μέλη της, σε τέσσερις πόλεις, όπου υπάρχουν πανεπιστημιακές ογκολογικές κλινικές, ισάριθμες επιστημονικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον Καρκίνο του Παγκρέατος. Οι εκδηλώσεις, που έχουν τεθεί υπό την Αιγίδα της ΕΟΠΕ-Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος και της ΕΜΚΑΠΕΣ-Εταιρείας Μελέτης Καρκίνου Πεπτικού Συστήματος, αλλά και της κατά τόπους τοπικής αυτοδιοίκησης, αρχίζουν ήδη αυτή την εβδομάδα. 

H Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου ΕΛΛ.Ο.Κ. θα συμμετέχει στη Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος όχι μόνον στις 17 Νοεμβρίου αλλά όλο τον μήνα, με τέσσερις ενημερωτικές εκδηλώσεις των μελών της σε όλη την Ελλάδα. 
Κάποια απο αυτές θα είναι κοντά σας, επικοινωνήστε με τους συλλόγους που είναι στη περιοχή σας και δηλώστε συμμετοχή. Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στη: 
Και άλλες οργανώσεις ασθενών με καρκίνο μπορούν να οργανώσουν μια μικρή ή μεγαλύτερη εκδήλωση στη πόλη τους, να κάνουν διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, να γράψουν ένα άρθρο στον ιστότοπο τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν ή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να αναρτήσουν τα ενημερωτικά έντυπα στον ιστότοπο τους, να προσφέρουν μέσω της ψυχο-κοινωνικής τους υπηρεσίας στήριξη σε ασθενείς και οικογένειες ασθενών με καρκίνο παγκρέατος, να καλέσουν μέλη τους με εμπειρία καρκίνου παγκρέατος να τη μοιραστούν μαζί τους, να χρησιμοποιήσουν το παρεχόμενο γραφιστικό υλικό και βοηθήματα και να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις της Παγκόσμιας Ημέρας, κ.ά. 

Περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σας προτάσεις και ιδέες ευαισθητοποίησης για τον «σιωπηλό» καρκίνο.
Τα μέλη της Δ.Ε. της ΕΛΛ.Ο.Κ. είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν τηλ. μας στο 210 3244390 κιν 6977340758 ή γράψτε μας info@ellok.org 


Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας