03/11/2011

Παρουσίαση: «Μοριακές Εξετάσεις και Στοχευμένες Θεραπείες»

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
«ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ»

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00
 
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: 
  • Παναγιώτης  Γκούβερης, Παθολόγος-Ογκολόγος, Επιμελητής Α΄Ογκολογικής Κλιν. Νοσ. METROPOLITAN
  • Γεώργιος Σταμάτης, Αντιπρόεδρος  Συλλόγου
 
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 19:00 θα γίνει στα γραφεία μας (Αιτωλίας 33-35, Αμπελόκηποι, 2ος όροφος),  παρουσίαση με θέμα τις Μοριακές Εξετάσεις και τις Στοχευμένες Θεραπείες.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Ογκολόγος κ. Παναγιώτης Γκούβερης, Παθολόγος-Ογκολόγος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Γεώργιος Σταμάτης.
Ο κ. Γκούβερης θα μας αναλύσει τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις στο δρόμο για την καταπολέμηση του καρκίνου  και για τις μοριακές εξετάσεις που οδηγούν στις στοχευμένες θεραπείες.

Ο κύριος Σταμάτης θα μας μιλήσει για τη Διεθνή Συνάντηση που διοργάνωσε στην Φραγκφούρτη η φαρμακευτική εταιρεία BOEHRINGER  INGELHEIM, μεταξύ εκπροσώπων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από όλο τον κόσμο με θέματα σχετικά με την ενημέρωση των ασθενών, τις συνθήκες ασφαλιστικών παροχών, εξετάσεων και θεραπείας καθώς και τις σχετικές δράσεις των Οργανισμών.
Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους μας να πληροφορηθούμε γι' αυτές τις σύγχρονες μορφές θεραπείας αλλά και να ακούσουμε,  τόσο τι συμβαίνει σε διεθνές επίπεδο σχετικά με την εξέλιξη των θεραπειών αυτών, όσο και με τις δράσεις Οργανισμών και Συλλόγων, όπως ο δικός μας!


Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας