23.05.2017

Ελληνική Συμμαχία για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού - Εφαρμογή w4life.gr

Εφαρμογή για smartphones (έξυπνα κινητά) και tablets

επιστροφή
Αγαπητές μας φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Η εφαρμογή w4life.gr  για smartphones (έξυπνα κινητά) και tablets που απευθύνεται σε ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο μαστού (ΜΚΜ) και τις οικογένειές τους είναι λειτουργική  και σας καλούμε να την κατεβάσετε. 

Η εφαρμογή είναι συμβατή με λογισμικό iOS και Android. 
Έχει στόχο να  κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των ασθενών με ΜΚΜ και να βοηθήσει στην επικοινωνία τους με ιατρούς, νοσοκομεία, συλλόγους ασθενών και κοινωνικές υπηρεσίες.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης  χαρτογραφημένων υπηρεσιών, επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου ή email και διαδικτυακής πλοήγησης. Εάν ο χρήστης το επιλέξει, αποτυπώνει στο χάρτη τη θέση του και μπορεί να δει τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε μικρή ακτίνα από το σημείο όπου βρίσκεται.

Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει υπενθυμίσεις για προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβού ή προγραμματισμένες θεραπείες και επίσης δίνει τη δυνατότητα καταγραφής καθημερινών δραστηριοτήτων, παρενεργειών από φάρμακα και συναισθηματικών ή φυσικών αλλαγών, μέσω απαντήσεων σε απλές ερωτήσεις.

Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει για δική του χρήση τις σχετικές πληροφορίες, να τις στείλει στον ιατρό του, ή αν το επιλέξει στην Ελληνική Συμμαχία για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού για να χρησιμοποιηθούν σε έρευνα.

Η έκβαση των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού (ΜΚΜ) έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Όμως οι ασθενείς αυτές αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις και   ανάγκες σε σχέση με τις ασθενείς με πρώιμο καρκίνο μαστού. Εκτιμάται ότι στη χώρα μας 6.000 γυναίκες ζουν με ΜΚΜ. 

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία (W4O Hellas) και ο  Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών δημιούργησαν την Ελληνική Συμμαχία για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού με στόχο να βοηθήσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά τις Ελληνίδες που νοσούν. 

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..