23.09.2019

Απολογιστικό Ημερίδας Αιματολογικές Κακοήθειες

επιστροφή

Ημερίδα του Κ.Ε.Φ.Ι για τις Αιματολογικές Κακοήθειες: Απολογισμός εκδήλωσης

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης του κοινού, ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι Αθηνών πραγματοποίησε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 την επιστημονική ημερίδα με θέμα «Αιματολογικές Κακοήθειες: Σύγχρονες Εξελίξεις, Σύγχρονες Προκλήσεις». Η εκδήλωση έλαβε τόπο στο Ε.Ι Παστέρ από τις 17.00 έως τις 21.00.

Σημαντικοί επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής, μίλησαν για την εργασία τους στο χώρο του αιματολογικού καρκίνου,  τα νέα ευρήματα των ερευνών σχετικά με τη νόσο, τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση των κακοηθειών του αίματος και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται με την ανάπτυξη της γνώσης και της φαρμακολογίας.

Στην ενότητα των βιωματικών άνθρωποι που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τις αιματολογικές κακοήθειες μοιράστηκαν τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους από την στιγμή της διάγνωσης μέχρι τώρα. Μέσα από αυτό το μοίρασμα μίλησαν για την πρακτική διαχείριση θεμάτων που προέκυψαν  καθώς και για την προσωπική τους αναθεώρηση για την κοσμοθεωρία τους εν γένει, όπως προέκυψε μέσα από την ασθένεια.

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις του κοινού προς τους επιστήμονες και συζήτηση γύρω από τα θέματα που παρουσιαστήκαν.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε πανελλαδικά μέσω διαδικτύου, από τον Δίαυλο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανέβουν όλες οι παρουσιάσεις στο κανάλι του Κ.Ε.Φ.Ι. στο YouTube.

Το Κ.Ε.Φ.Ι. ευχαριστεί τους κάτωθι επιστήμονες Υγείας  για τη συμμετοχή τους: Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνος Τσαταλάς, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Νίκη Σταυρογιάννη, Μαρία Παπαϊωάννου, Μαίρη Βαφειάδου, Ελένη Παπαδάκη, Χρήστος Μυλωνάς, Πέγκυ Γιαννούλια, Αλίκη Ξωχέλλη.

Επίσης ευχαριστούμε το Ε.Ι. Παστέρ και τους ανθρώπους του, για τη σημαντική υποστήριξη και διάθεση του αμφιθέατρου, καθώς και τις φαρμακευτικές εταιρείες: Abbvie, Genesis pharma, Novartis.

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..