07.05.2021

Ημερίδα του iatronet.gr για τον ουρολογικό καρκίνο

επιστροφή

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. υποστηρίζει τη διαδικτυακή ημερίδα του Iatronet για τον ουρολογικό καρκίνο με τίτλο "Ουρολογικός Καρκίνος: Δρω για τη φύση μου, προστατεύομαι, μιλώ".

 

Τα "Βήματα Ασθενών" έχουν ήδη περάσει σε μία νέα εποχή. Μετά τις πολύ πετυχημένες 11 ημερίδες που διεξήχθησαν από το 2016 και μετά με μια σειρά από επιστημονικά θέματα που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των συλλόγων ασθενών, έχει προγραμματιστεί για το 2021 η διενέργεια 5 ακόμη  διαδικτυακών ημερίδων που θα αφορούν την εκπαίδευση των ασθενών και φροντιστών τους καθώς και την πρόσβασή τους σε συνολικές πληροφορίες για τον καρκίνο.

 

H 2η ημερίδα εντός του 2021 με γενικό τίτλο "Δρω για την φύση μου, προστατεύομαι, μιλώ" αφορά τον ουρολογικό καρκίνο και έχει ως θέμα "Ουρολογικός καρκίνος: πρόληψη και θεραπεία" και θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαΐου.

 

Την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας και δωρεάν, κάνοντας εγγραφή στην σελίδα https://www.iatronet.gr/vimata-asthenon

 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατώντας εδώ..

 

Η ημερίδα γίνεται υπό την αιγίδα των συλλόγου ασθενών "Κ.Ε.Φ.Ι". και της Παγκόσμιας Ένωσης ασθενών με καρκίνο της ουροδόχου κύστης. (World Bladder cancer patient coalition)

 

Στόχος της είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στον ουρολογικό καρκίνο, τα νέα δεδομένα και τις έρευνες αλλά πάνω απ΄όλα η ενδελεχής πληροφόρηση για την σωστή και κατάλληλη αντιμετώπιση της ασθένειας.

 

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί και σύμβουλοι ψυχικής υγείας που θα προσπαθήσουν να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο εκτεταμένα τις διαστάσεις αλλά και τις ψυχοσωματικές παρενέργειες που προκαλεί ο ουρολογικός καρκίνος.

 

Για τον λόγο αυτό θα γίνει και διεξοδική συζήτηση με ασθενείς, οι οποίοι και θα περιγράψουν τις εμπειρίες τους από την ασθένεια. 

 

Πρόκειται για μία ημερίδα που σίγουρα ενδιαφέρει όλους και από την οποία μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Με το πέρας της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

 

Χορηγός  της ημερίδας είναι η Bristol Meyers Squibb. 

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..