Ειδήσεις / ΕνημέρωσηΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Βράβευση του Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." στα Prix Galien Greece 2025
Παρουσία του Πρωθυπουργού και κορυφαίων εκπροσώπων από την επιστημονική κοινότητα και τον πολιτικό κόσμο, πραγματοποιήθηκε η 7η τελετή απονομής των βραβείων Prix Galien Greece 2025.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." απέσπασε το βραβείο Συλλόγων Ασθενών «Patient Initiative Award» για την καλύτερη αποτελεσματική διαπραγμάτευση με τους φορείς για την δράση "Δικαίωμά μου"
Την απονομή έκαναν η κα Νάντια Γκογκοζώτου, πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων, μη εκτελεστική πρόεδρος ΕΟΠΥΥ και ο κ. Demetris Zambas, Global Head of Clinical Data Sciences, Clinical Development
Operations, Pfizer.
Η Κοινωνική Λειτουργός του Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." κα Φωτεινή Χριστοδούλου δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Είμαστε ένας σύλλογος που εδώ και 20 χρόνια παλεύουμε για τα δικαιώματα των ασθενών. Μετά την ιατρική παρέμβαση και τη φαρμακευτική αγωγή, έρχεται η καθημερινότητα του ασθενή. Εκεί παρεμβαίνουμε εμείς και ενημερώνουμε για τα δικαιώματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες όσον αφορά στην ποιότητα ζωής του»