11.12.2014

Χαιρετισμός Ειρήνης Κουτελά, Γενικής Διευθύντριας Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

επιστροφή
Χαιρετισμός Ειρήνης Κουτελά, Γενικής Διευθύντριας Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.»  

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Τα σημεία των καιρών αποδεικνύουν ακόμη μια φορά την ουσιαστική ανάγκη ύπαρξης των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και την απαραίτητη συνεργασία της πολιτείας με αυτές σε ζωτικά και άλυτα θέματα στον τομέα υγείας. Το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών κάνει λόγο πλέον για Κοινωφελείς Οργανώσεις Πολιτών (ΚΟΠ) αντί για ΜΚΟ, χωρίς όμως η αλλαγή του ονόματος να φέρνει και την απάντηση ή τη λύση στα τεράστια καθημερινά πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης και ασθενής με καρκίνο.
Σε μια τέτοια εποχή, που δυστυχώς δεν ευνοεί τις αξίες της συμμετοχικής δημοκρατίας και της ουσιαστικής διαβούλευσης μεταξύ κράτους και κοινωνίας πολιτών, ο ρόλος του Συλλόγου μας καλείται να γίνει περισσότερο δυναμικός και πολύπλευρος με στοχευμένες δράσεις, βελτιώνοντας αφενός τα δυνατά του σημεία, ενσωματώνοντας αφετέρου στοιχεία όπως η εξωστρέφεια, η ευελιξία, η καινοτομία, η συμπόρευση και συνέργεια με άλλες Ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις και η περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση της εθελοντικής προσφοράς.  
Το 2014, το «Κ.Ε.Φ.Ι.», ολοκληρώνοντας 10 χρόνια ζωής και δράσης, συνεχίζει να εντοπίζει τα σημαντικά ελλείμματα που παρουσιάζονται στην ενημέρωση για την καθημερινή διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων του ανθρώπου, που αντιμετωπίζει καρκίνο και παράλληλα αγωνίζεται να αποδείξει το αυτονόητο, το δικαίωμα σε μία ζωή με αξιοπρέπεια.
Με τον ενθουσιασμό που κουβαλώ μέσα μου, από τον καιρό που ήμουν εθελόντρια στο Σύλλογο, τη σημερινή χαρά να εργάζομαι για τους σκοπούς του μετά από την τιμητική για μένα πρόσκληση του ΔΣ να αναλάβω τα καθήκοντα της Διεύθυνσης, από τον περασμένο Οκτώβριο και την προσωπική ευθύνη να συμβάλλω στη βιωσιμότητα και ανάπτυξή του, σας προσκαλώ σε μία ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ μας με στόχο την κοινή πορεία. 
Η παρουσία σας στο «Κ.ΕΦ.Ι.» είναι ουσιαστική και ζωτικής σημασίας στο καθημερινό έργο του. Η συμμετοχή σας σε όσες δράσεις «τρέχουν» μέχρι σήμερα και σε όσες σχεδιάζονται και πρόκειται να υλοποιηθούν, όπως και οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις σας ενδυναμώνουν τη θέση μας στην κοινωνική ανθρώπινη προσφορά και μας συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια αλλαγής της μίζερης πραγματικότητας με αποδέκτες της όλους εμάς, ασθενείς,  μέλη, φίλους και εθελοντές.
Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια με Υγεία, Έμπνευση και Δημιουργική Συνεργασία!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ειρήνη Κουτελά
Γενική Διευθύντρια Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.»
ikoutela@anticancerath.gr

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..