02.01.2019

Πάρτε μέρος στην έρευνα για την Ελληνική πλατφόρμα All.Can

επιστροφή

Η All.Can (www.all-can.org) είναι μία διεπιστημονική πλατφόρμα η οποία δημιουργήθηκε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με τη συνεργασία πολλών ενδιαφερομένων εταίρων και με σκοπό την βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας για τον καρκίνο και απώτερο στόχο τη βελτίωση των κλινικών και όχι μόνο αποτελεσμάτων για τους ασθενείς με καρκίνο.

 

Σε αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι κορυφαίων σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, οργανώσεων ασθενών, φορέων  χάραξης πολιτικής υγείας, επιστημονικών ιατρικών οργανώσεων, ερευνητικών φορέων και εκπροσώπων της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

 

Στα δύο χρόνια λειτουργίας της, έχει ήδη επιτύχει πολλά και μεταξύ αυτών είναι οι εθνικές πλατφόρμες, που εξετάζουν σε βάθος τα προβλήματα σε μια χώρα, και υποβάλλουν τις αντίστοιχες προτάσεις βελτίωσης.

 

Η Ελληνική πλατφόρμα All.Can θα παρουσιαστεί επίσημα στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 1 – 3 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα. Η έναρξη της Ελληνικής πλατφόρμας All.Can θα συνοδευτεί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έρευνας, η οποία θα αποτελέσει τη βάση, για τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν όλο το έτος και οι οποίες θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των δικών μας απαντήσεων, της δικής μας συμμετοχής, της δικής μας φωνής. Επιπλέον,  τα αποτελέσματα της έρευνας  θα δημοσιευθούν και θα παρουσιασθούν σε σημαντικά συνέδρια ογκολογίας και υποστήριξης ασθενών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα τεθούν και σε γνώση του Υπουργείου Υγείας.

 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί σκοπός της έρευνας  είναι να εντοπίσουμε, μέσα από την εμπειρία και τα βιώματα των ίδιων των ασθενών, τους τρόπους με τους οποίους οφείλουμε να παρέμβουμε για να επιτευχθεί βελτίωση σχετικά με την περίθαλψη και την φροντίδα του καρκίνου στη χώρα μας. Να γίνει μια πλήρης καταγραφή των αντιλήψεων των Ελλήνων ασθενών, όσον αφορά την εμπειρία τους και τις «ανεπάρκειες» που έχουν διαπιστώσει στη φροντίδα του καρκίνου.

 

Η έρευνα απευθύνεται σε ασθενείς και άτομα με εμπειρία καρκίνου και τα ερωτηματολόγια θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος εσείς ή κάποιο ασθενής που γνωρίζετε, παρακαλώ κάντε κλικ στην λέξη:

ΕΡΕΥΝΑ 

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..