Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Στον Κ.Ε.Φ.Ι. λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου μας. Για τον λόγο αυτό ακολουθούμε με αυστηρότητα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία διασφαλίζει υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών, τηρώντας απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από τον Κ.Ε.Φ.Ι. γίνεται σύμφωνα με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΕΕ) GDPR, όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, συλλέγονται και διατηρούνται για τον απαραιτήτως αναγκαίο χρόνο και για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς. Τυγχάνουν δε, σύννομης και θεμιτής επεξεργασίας με διαφανή τρόπο σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά κατάλληλα, συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση. Με την παρούσα πολιτική καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, που τηρούνται από τον Κ.Ε.Φ.Ι., για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και των εφαρμογών (apps) iOS και Android, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικειοθελώς, για τους εξής σκοπούς:

  • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου
  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών.
  • για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τις προσφερόμενες δραστηριότητες  και υπηρεσίες του Κ.Ε.Φ.Ι. και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν.
  • για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για τις νέες υπηρεσίες /δραστηριότητες του Κ.Ε.Φ.Ι. μετά από συγκατάθεσή τους. Μπορείτε να ακολουθήσετε την αυτοματοποιημένη διαδικασία Διαγραφής εδώ.
  • για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για webinars του Κ.Ε.Φ.Ι., καθώς και για τυχόν διενέργεια ενημερώσεων μετά από συγκατάθεσή τους. Μπορείτε να ακολουθήσετε την αυτοματοποιημένη διαδικασία  Διαγραφής εδώ.
  • για τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας του Κ.Ε.Φ.Ι.

 

Ο Σύλλογος  χρησιμοποιεί τα δεδομένα των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) που έχουν καταχωρηθεί στην Ιστοσελίδα για όλους τους προαναφερθέντες σκοπούς επεξεργασίας. Τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών θεωρούνται απόρρητα..

Επιπλέον, κατά την διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, συλλέγονται αυτόματα, για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης, στατιστικούς ή και τεχνικούς, στοιχεία όπως, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε, η διεύθυνση ΙΡ του επισκέπτη ή πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες/ υπηρεσίες /άρθρα που είδε.

Ο Κ.Ε.Φ.Ι.  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει την παρούσα Πολιτική, όποτε κρίνει αυτό αναγκαίο, ενώ οι εκάστοτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την δημόσια εμφάνιση αυτών στον ιστότοπo του.

Ειδικότερα :

  • Εγγραφή τακτικού μέλους

Για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής εγγραφής στο Σύλλογο ως τακτικό μέλος από επισκέπτες/χρήστες, ζητούνται τα εξής υποχρεωτικά στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας: Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση φυσικού προσώπου – Πόλη – ΤΚ – Νομός – Τηλέφωνο – e-mail – είδος διενεργηθείσας επέμβασης – Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας (αν δεν επιλεγεί η εναλλακτική της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό). Τα περί ων ο λόγος στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών φορολογικών παραστατικών και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο του ιστότοπου. Τα στοιχεία αυτά είναι απολύτως εμπιστευτικά, δε γνωστοποιούνται σε τρίτους και δε θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό.

 

  • Εγγραφή αρωγού μέλους ή πραγματοποίηση δωρεάς προς το Σύλλογο

Για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής εγγραφής στο Σύλλογο ως αρωγό μέλος προς το σκοπό οικονομικής ενισχύσεως του έργου του Συλλόγου, ή για τη διενέργεια δωρεάς προς τον αυτό σκοπό, απαιτείται η συμπλήρωση των ακόλουθων στοιχείων στη διατιθέμενη φόρμα: Ονοματεπώνυμο φυσικού προσώπου ή επωνυμία νομικού προσώπου – Διεύθυνση φυσικού προσώπου ή έδρα νομικού προσώπου – Πόλη – ΤΚ – Νομός – Τηλέφωνο – e-mail –Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας (αν δεν επιλεγεί η εναλλακτική της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό). Τα περί ων ο λόγος στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών φορολογικών παραστατικών και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο του ιστότοπου. Τα στοιχεία αυτά είναι απολύτως εμπιστευτικά, δε γνωστοποιούνται σε τρίτους και δε θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους για οιονδήποτε σκοπό.

 

  • Στοιχεία πιστωτικής κάρτας

Η χρήση πιστωτικής κάρτας από τον επισκέπτη/χρήστη για τους ανωτέρω σκοπούς (εγγραφή τακτικού μέλους, εγγραφή αρωγού μέλους ή πραγματοποίηση δωρεάς προς το Σύλλογο) χρεώνεται μόνο μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν έτερο σκοπό. Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των ανωτέρω συναλλαγών.

 

  • Newsletters και συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας

Για την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στις λίστες παραληπτών (mailing lists) των Ενημερωτικών Δελτίων (newsletters) του παρόντος ιστότοπου, ζητούνται τα ακόλουθα στοιχεία: Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) – Όνομα – Επώνυμο. Ο παρών διαδικτυακός τόπος δύναται να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα, πέραν των newsletters, εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους, και η παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την εν λόγω υπηρεσία. Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί, οιαδήποτε στιγμή, να ζητήσει να μη γίνεται αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στη διεύθυνση info@anticancerath.gr.

Ομοίως, για την ηλεκτρονική επικοινωνία των επισκεπτών/χρηστών με τον παρόντα ιστότοπο, απαιτείται η συμπλήρωση των ακόλουθων στοιχείων στη διατιθέμενη φόρμα επικοινωνίας: Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) – Όνομα – Επώνυμο. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους.

 

 Άσκηση των δικαιωμάτων σας

Αναφορικά με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, έχετε τα εξής δικαιώματα:

· Δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας και να αποκτάτε αντίγραφα.

· Δικαίωμα διόρθωσης, δηλαδή δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση ανακριβειών και λαθών στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας.

· Δικαίωμα διαγραφής, δηλαδή δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν ή να πάψουν να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας, υπό τον όρο των ειδικότερων περιορισμών που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

· Δικαίωμα περιορισμού, της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας και πάλι εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

· Δικαίωμα φορητότητας, δηλαδή δικαίωμα να ζητήσετε από το Κ.Ε.Φ.Ι. την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν στον οργανισμό που θα της υποδείξετε, εφόσον αυτά είναι τεχνικά δομημένα, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

· Δικαίωμα εναντίωσης - αντίταξης, στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων του Κ.Ε.Φ.Ι.

Ο Κ.Ε.Φ.Ι. θα απαντήσει εγγράφως σε εσάς εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίηση του αιτούντος.

 
Χρήση Προσωπικών Δεδομένων από Τρίτους

Ο Κ.Ε.Φ.Ι. δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε μη σχετιζόμενα τρίτα πρόσωπα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Στο σύνηθες πλαίσιο της δραστηριότητας μας, κοινοποιούμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους προκειμένου να διεκπεραιώσουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας. Για παράδειγμα σε τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καταβολής χρημάτων, δεν καταγράφονται, ούτε αποθηκεύονται οι πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών ή λοιπά τραπεζικά ή άλλα στοιχεία. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών αποκλειστικά. Σε κάθε περίπτωση που μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κάποιον τρίτο, δεν τον εξουσιοδοτούμε να διατηρεί, να αποκαλύπτει ή να χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας με άλλα πρόσωπα πέραν του σκοπού των υπηρεσιών που ζητήσαμε να μας παρέχει.

Ενδέχεται να υποχρεωθούμε νομικά να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δικαστικής εντολής, κλήτευσης, εντάλματος έρευνας, νόμου ή κανονισμού.

 

Χρόνος Τήρησης

Στον Κ.Ε.Φ.Ι. δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται. Σε πολλές περιπτώσεις, τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να τηρούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα προκειμένου να είναι διαθέσιμα εφόσον και όταν προκύπτουν ερωτήσεις ή διενέξεις. Οι περίοδοι τήρησης των προσωπικών δεδομένων καθορίζονται βάσει του είδους των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και του σκοπού για τον οποίο συλλέγονται, λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση και την ανάγκη καταστροφής παλαιών δεδομένων που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, το συντομότερο δυνατό.

Θα συνεχίσουμε να μεταχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτές τις αρχές δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων για όσο διάστημα βρίσκονται στην κατοχή μας.

  

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι ο «Κ.Ε.Φ.Ι.». Αυτοματοποιημένο αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που έχει στην κατοχή του  μπορείτε να λάβετε κατόπιν αιτήματος στο e-mail: info@anticancerath.gr .

 

Προστασία Πληροφοριών

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο:  30 210 6475600

Φαξ: 30 210 6475628

E-mail:contact@dpa.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος,
11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..

beylikdüzü escort escort http://www.beylikduzuescortbayanlari.com maltbahis paribahis ngsbahis casinoslot giriş jupwin giriş