05.04.2016

DYO FORUM 2016: Το ραντεβού της επιστημονικής κοινότητας με τον βιομηχανικό κλάδο

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Απριλίου 2016, Metropolitan EXPO

επιστροφή
Δελτίο Τύπου

DYO FORUM 2016: Το ραντεβού της επιστημονικής κοινότητας με τον βιομηχανικό κλάδο!

Το περιοδικό ΔΥΟ διοργανώνει το μεγαλύτερο και πληρέστερο FORUM, που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, για τους κλάδους της διατροφής, της υγείας και ομορφιάς στις 16 και 17 Απριλίου 2016 στο Metropolitan EXPO.
Εκεί θα συνυπάρξουν μοναδικά, για πρώτη φόρα, οι 14 πιο επίκαιρες και σημαντικές επιστημονικές εταιρείες με την πλειονότητα του βιομηχανικού κλάδου με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία μέσα από διαδραστικές εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την ημερίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου και Παχυσαρκίας που θα παρουσιάσει θέματα όπως η διάγνωση και θεραπεία παθήσεων μεταβολισμού, τα συμπληρώματα διατροφής για έλεγχο βάρους και συμβουλές για απώλεια βάρους. Διαδραστικά θα παρέχεται στους επισκέπτες δωρεάν λιπομέτρηση και τεστ διαβήτη. 
Στην ημερίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας το κοινό θα ενημερωθεί μεταξύ άλλων για την σημασία των αντιοξειδωτικών στην υγεία και τον ρόλο του ενεργειακού ισοζυγίου στη ρύθμιση του βάρους. Οι διαδραστικές παροχές προς το κοινό περιλαμβάνουν μέτρηση ατομικού δείκτη μάζας σώματος και παροχή συμβουλών για την διατροφή. 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί το International Health Tourism Convention που συνδέει τις υπηρεσίες υγείας με τον τουρισμό και τις προοπτικές που δημιουργεί η συνέργεια αυτή. Σε αυτό θα συμμετάσχουν επιστημονικοί φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επιπλέον σημαντικά ονομάτα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας θα βρεθούν στο DYO FORUM όπως ο  Dr. Andre Debruyne, President European Federation Sports Medicine Associations για την ημερίδα της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και ο Professor Alexander Mundinger στην ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
Περισσότεροι από 5000 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και 3000 φαρμακοποιοί, αναμένεται να λάβουν μέρος σε μία απόλυτα εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση. Η είσοδος στο εκθεσιακό κέντρο θα είναι δωρεάν για όλους.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας.  

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η διοργανώτρια εταιρεία ΖΙΤΑ θα διαθέσει ένα μέρος των εσόδων στην Μητρόπολη για τις υπηρεσίες κοινωνικής βοηθείας της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.dyoforum.gr
ΤΗΛ. 211 - 1001780


Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..