14.05.2013

1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην 02/06/13

https://www.eventora.com/en/Events/1o-festibal-ey-zhn

επιστροφή
Το 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην οργανώνεται στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου (Κυριακή, 2 Iουνίου, 2013) και κύριο μέλημα του είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετάσχουν διαδραστικά σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και να στείλει μέσα από την υπέρβαση των αθλητών το ενδυναμωτικό μήνυμα "Είμαι Νικητής" σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο. Το 100% των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί ισόποσα σε τρεις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη συνεισφορά τους: Γιατροί χωρίς Σύνορα, Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. & Φλόγα (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

 Μέσα στις δράσεις συγκαταλέγονται: 
-    Αθλητικές δραστηριότητες. Είναι σχεδιασμένες για να μπορούν να λάβουν μέρος άτομα με κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο τρέξιμο (5χλμ), το ποδήλατο (15χλμ) και στο  καγιάκ (open race 3 χλμ). Οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν χωριστά στο κάθε άθλημα ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασμό αυτοί επιθυμούν.
-    Ενδυναμωτικές ομιλίες γύρω από το ευ ζην: διατροφή, πρόληψη, θετική ψυχολογία, ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
-    Σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών: οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν  σε  βιωματικό  εργαστήρι   μουσικοθεραπείας,  yoga,  reiki, tai chi, ρεφλεξολογια, διαλογισμο  κτλ.
-    Μονάδα Κινητού Μαστογράφου
-    Παιχνίδια για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο
-    Aθλητικές επιδείξεις
-    Party - Η βραδιά θα κλείσει με την τελετή απονομής και με ένα πάρτυ με live μουσική και επιδείξεις.

Οι Surfers4Life είναι μία ομάδα δράσης που γεννήθηκε από το όραμα ενός καρκινοπαθή να διασχίσει μία θάλασσα για να ενδυναμώσει την κοινότητα των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Η ομάδα διοργάνωσε με επιτυχία τον 1o Διάπλου Αλληλεγγύης, όπου 23 αθλητές διέσχισαν τον Ευβοϊκό τον Ιούνιο του 2012 και συγκέντρωσε χρήματα για τρείς ΜΚΟ. Από τότε συνεχίζει να οργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις προσφοράς και έμπνευσης (30ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών για τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, μαγειρέματα για όσους έχουν ανάγκη σύτισης, ενδυναμωτικές ομιλίες για την σημασία της συνεισφοράς, ΤedMed κτλ). Για περαιτέρω ενημέρωση επισκεφθείτε το http://www.youtube.com/watch?v=JK0VH7Oftjk&feature=player_embedded

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου μας.

.

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

Βολανάκη 19,
11526, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Created by Gravity.gr

Κ.Ε.Φ.Ι. - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών

ΚΕΦΙ Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 5ος όροφος, 11523, Αθήνα
τηλ: 210 6468222, 210 3244390
fax: 210 6468221
e-mail: info@anticancerath.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies..